Pojeď se mnou do (JV) Asie. (Stále hledám :D )
Jox: ok, koukám, že zrovna Ty asi máš v sobě toho kádrováka. Mně třeba přijdeš taky občas otravný s některými věcmi, třeba tím Katčiným roztleskávačstvím, ale je to Tvoje věc a nekádruju Tě kvůli tomu a nevykládám tu, jak tu kazíš atmosféru. Poprosil bych Tě, aby ses ve vztahu k ostatním kádrování zdržel a staral se o sebe.
J0x napsal(a):
Nejdřív bych si na tvém místě pro jistotu zjistil, co říká zákon na vydávání se za někoho jiného (a tím nemyslím zrovna Leninovu manželku 🤣).
Andrea Polaskova napsal(a):S Katkou jsme si to přes sz vysvětlily,teda,jsem tady den i s cestou,a mazec😁
No vidíte Andreo, na Vás je hned vidět, že s Vámi bude legrace. To Kateřina se bere příliš vážně a začíná s ní být nuda.
Andrea Polaskova napsal(a):S Katkou jsme si to přes sz vysvětlily,teda,jsem tady den i s cestou,a mazec😁
eremi napsal(a):
Jox: ok, koukám, že zrovna Ty asi máš v sobě toho kádrováka. Mně třeba přijdeš taky občas otravný s některými věcmi, třeba tím Katčiným roztleskávačstvím, ale je to Tvoje věc a nekádruju Tě kvůli tomu a nevykládám tu, jak tu kazíš atmosféru. Poprosil bych Tě, aby ses ve vztahu k ostatním kádrování zdržel a staral se o sebe.
Kádruji prosím kde? Ohledně tebe a niemandose jsem popsal jen osobní zkušenost. Navíc to od tebe vyzní blbě, když právě teď kádruješ mě za údajné roztleskávačství, které ani nemůžeš nijak dokázat, a Katku taky, nemyslíš? Krom toho jsem při zmínce o kažení atmosféry ani nejmenoval, ani nemyslel tvou osobu, ale klidně můžu na přání začít. 🤣 Jinak prosit mě můžeš o cokoli, ale bude ti to nejspíš houby platné. 😊
Já jsem si dokonce říkal, jestli i Váš profil nezaložil účelově padrino... tady si člověk nemůže být ničím jistý :-(
eremi napsal(a):
To nás teda pouč, co říká zákon o tom, že někdo v internetové diskuzi použije cizího jména, navíc když je za chvíli jasné, jak se věci mají a k žádné újmě dojít nemohlo.
Můžu na přání zjistit, není problém. Jinak si můj komentář můžeš zkusit přečíst ještě jednou a zjistíš, že nepíšu, co na to zákon říká, ale že bych si to na Padrinově místě radši pro jistotu ověřil. Třeba by zjistil, že si může dělat, co chce, co já vím. 😂
Jasné, že to byl falešný profil, už je, ale klidně na to nemusel dlouho nikdo upozornit a hrát s autorem tu jeho nepříliš vtipnou hru, víme? A že k žádné újmě dojít nemohlo, je jenom tvůj názor.
Já tady nevykřikuji o banech diskutujícím, o Katce pořád dokola mluvíš jen Ty, já jsem pouze napsal, že jí děláš roztleskávače. Jinak jsem rád, že vím, že Tě nemá cenu žádat slušně.
mirjur napsal(a):
Já jsem si dokonce říkal, jestli i Váš profil nezaložil účelově padrino... tady si člověk nemůže být ničím jistý :-(
Slušná paranoia :-)))
Zásahy majitelů/provozovatelů ovšem plně chápu.
mirjur napsal(a):🤣🤣 Po pravdě řečeno, moc bych se tomu nedivil...
Ahmad Masúd napsal(a):
Slušná paranoia :-)))
Zásahy majitelů/provozovatelů ovšem plně chápu.
Aby se nakonec nezjistilo, že Padrino se ve skutečnosti jmenuje Oliver a že jsi jeho podřízený. 🤣🤣
mirjur napsal(a):
eremi napsal(a):Děkuji, že jsi mi vysvětlil, že "vykřikuji". Doteď jsem o tom neměl tušení. A o tom, že tu pořád dokola mluvím jen o Katce, taky ne. Zrovna před chvílí jsem si například myslel, že hlásím chyby v průvodci, ale asi jsem taky zase jen mluvil o Katce... 🤣 Já tobě například nic nenařizuji, ani za pomoci slova "prosit", ani "žádat", ani slušně, ani neslušně, dokonce ani to, abys mi s těmi svými výmysly, které nemůžeš dokázat, dal pokoj. Nakonec, tohle není můj web (a domnívám se, že ani tvůj, ale kdyžtak mě oprav). Dělej si co chceš, je to tvoje vizitka. 😉
Já tady nevykřikuji o banech diskutujícím, o Katce pořád dokola mluvíš jen Ty, já jsem pouze napsal, že jí děláš roztleskávače. Jinak jsem rád, že Tě nemá cenu žádat slušně.
Lidi, to měl být jen malý vtípek, který se přímo nabízel, ale dopadlo to stejně jako s Kateřinou (která lidi rozděluje na dvě nesmiřitelné poloviny). Půlka lidí se pobavila a půlka naštvala a pak se pár lidí ještě pohádalo. Kateřina mě nikam za KAČKU nevezme a z plánovaného projektu "Bez promile není míle" také nic nebude. No tak snad jen známý citát: "Myslel jsem to dobře a dopadlo to jako vždycky".
Padrino, vtip to byl v pohodě, pobavil jsem se, navíc jsem Ti ze začátku naletěl a hádka k tomu patří, naštěstí tady ještě nejde banovat, takže to přežijeme bez ztráty kytičky zatím oba, byť jsme kaziči atmosféry a ze mě ještě navíc je cítit zlo :)
padrino, jestli tě tady není škoda... možná bys mohl tu svou invenci využít někde jinde, užitečněji
Ne ,opravdu nejsem padrino,i na svém fb profilu mám stejnou fotku...😁a předpokládám že padrino je muž,a to já tedy fakt nejsem😂😂
A Eremi,podle ceho na mém profilu soudíš že jsem i já ten váš padrino?A jak tak koukám,parťáka na cesty tady asi člověk nenajde,ale aspoň se zasměje😂
padrino11 napsal(a):Lidi, to měl být jen malý vtípek, který se přímo nabízel, ale dopadlo to stejně jako s Kateřinou (která lidi rozděluje na dvě nesmiřitelné poloviny). Půlka lidí se pobavila a půlka naštvala a pak se pár lidí ještě pohádalo. Kateřina mě nikam za KAČKU nevezme a z plánovaného projektu "Bez promile není míle" také nic nebude. No tak snad jen známý citát: "Myslel jsem to dobře a dopadlo to jako vždycky".
Ja moc nepisu, ale obcas ve volne chvilce projedu co je novyho. No a aby se ti pouze nenadavalo, tak tohle byl docela dobrej vtipek, celkem jsem se zasmal, kdyz jsem si uvedomil jak to je :D Jsem zvedavy na priste.
Ahoj všem. Narazila jsem na tuto rok starou diskuzi a nedá mi to, nepřidat se. Jen na okraj, 8x Thajsko + Barma. Když se tady probírá, sehnat spolucestujícího, měla bych pár poznatků. K té manželské posteli v Thajsku - pokaždé cestuji s někým cizím, dvakrát to byl i chlap, vždy jsem dokázala sehnat oddělené postele. Před cestou jsem ho na to upozorňovala, že ne vždy se to podaří, taky to tak bylo občas, ale spíš vyjímečně. A všechno, včetně letenek, itineráře zařizuji já, jako ženská. A můžu říct, že už mě to docela štve, když si nikdo není ochoten aspoň minimum přečíst, zjistit něco o zemi, kam cestuje. Kamarádky nemůžou letět, vždy to byli lidi jednou z cest. seznamek, jednou nějaká stará známá, ze které se vyklubala těžká alkoholička, která začínala den tím, že před snídaní do sebe hodila 2 panáky, a tak dále. Vždy jsem si říkala, klídek, nevšímej si, užij si to. A dopadlo to tak, že letos jsem se rozhodla, že letím do Malajsie sama a těším se na to. A taky mám trochu obavy, žejo. Když mě okradou, tak jsem v pr...... Ale na cestách jsem potkala i pár žen, které cestovaly samy, tak pevně věřím, že na nějakou někde na místě narazím, bude samozřejmě samostatná, zcestovalá a domluvíme se na sdílení bungalowu. Jo, a ještě k tomu placení - vždy platíme každý zvlášť za sebe a nikdy to nikomu nevadilo.
Letím v půlce února s Qatarem z Prahy na Langkawi, tam se zdržím asi týden, pak se přesunu na thajské jižní ostrovy, na kterých jsem ještě nebyla, vždy to bylo od Ko Mooku nahoru, pak měsíc po ostrovech po Phuket, odlet do Bangkoku a odtud do Prahy.
Jo, a jsem důchodkyně, tak mě nekamenujte 🤣
Já byl v Thajsku, Malajsii a Singapuru loni a bylo tam tolik Čechů, že jsem je potkával i několikrát za den, připadal jsem si tam jako na Slapech - určitě tam někoho na spolucestování najdete.
S tím alkoholem to chce více tolerance a obzvlášť opatrně na místním fóru. Dva panáky po ránu ještě nemusí znamenat těžký alkoholismus, někdo na to může být zvyklý a třeba pak lépe funguje.
Já si ten účet rozkliknul hned odpoledne, takže jsem věděl o co jde, ale zajímalo mě, kam až to dospěje a nechtěl jsem to kazit :) mě to za hranou nepřijde a pokud z toho někoho vinit, tak určitě ne padrina, ale provozovatele fóra, že to umožňují a to dokonce i nadále.
to Padrino - já byla upozorněna už předem společnými známými, že to už je diagnoza, ale mávla jsem nad tím rukou, že si dám taky Changa a večer Mekonga s colou, ale když má někdo každou noc delirium tremens a huláká sedíc na posteli a volá policii, to už se tolerovat nedalo. 😂 Od 4. noci jsem si platila svůj bungalow, takže to bylo k ničemu.